У результаті сутички волинянин отримав непроникаюче ножове поранення грудної клітки

У результаті сутички волинянин отримав непроникаюче ножове поранення грудної клітки

22.04.15 12:24 0 648
Правоохоронці з'ясовують обставини вчинення правопорушення. Особу нападника встановлено: це – 63-річний місцевий житель.

До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від жительки міста. Жінка повідомила: у під'їзді будинку між невідомими людьми відбувається бійка.

Правоохоронці, які прибули за викликом, почали проведення першочергових заходів та слідчих дій. На місці події встановлено: 63-річний місцевий житель наніс непроникаюче ножове поранення грудної клітки жителю Володимира-Волинського.

Потерпілого каретою «Швидкої медичної допомоги» доставили до Володимир-Волинського територіального медичного об'єднання.

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, в ході якого міліціонери з'ясують усі обставин та причин вчинення правопорушення.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ