Проїзд у маршрутних таксі з 1 травня у Луцьку не зросте

Проїзд у маршрутних таксі з 1 травня у Луцьку не зросте

22.04.15 15:57 0 554
Заступник міського голови Тарас Яковлев на оперативній нараді зазначив, що останнім часом жваво обговорюють питання здорожчання проїзду у маршрутних таксі. Він зауважив, що з 1 травня цього не відбудеться. За його словами, й справді місяць назад було оприлюднено проект рішення про встановлення граничної вартості проїзду у маршрутних таксі у розмірі 4 гривні. Заступник міського голови зазначив, що у березні була нестабільна ситуація з вартістю дизельного палива. Ціни коливалися і для того, щоб не паралізувати пасажирські перевезення розпочато регуляторну процедуру щодо можливого зростання вартості.

Тарас Яковлев запевнив присутніх, що об'єктивних підстав зростання вартості проїзду у маршрутних таксі нема. Тому з 1 травня вартість проїзду у маршрутних таксі залишиться на нинішньому рівні.

Також під час оперативної наради заступник міського голови Лариса Соколовська повідомила, з 21 по 28 квітня триває тиждень охорони праці. Вона закликала керівників установ та організацій провести додаткові інструктажі з цього приводу, привести у порядок усю документацію.

Лариса Соколовська зауважила, що завершується опалювальний сезон і необхідно розпочинати підготовку до нового. Необхідно під час міжопалювального періоду виконати максимум ремонтних робіт. При цьому, на думку Лариси Соколовської, необхідно закцентувати увагу на впроваджені енергозберігаючих заходів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ