Міліція з'ясовує обставини заподіяння смертельних тілесних ушкоджень мешканцеві Івано-Франківська

Міліція з'ясовує обставини заподіяння смертельних тілесних ушкоджень мешканцеві Івано-Франківська

22.04.15 12:08 0 561
В Івано-Франківський міськвідділ міліції близько 3 години ночі надійшло повідомлення про те, що на одній з центральних вулиць обласного центру відбувається бійка між невідомими особами.

Працівники міліції, які негайно прибули на місце події, з'ясували, що конфлікт виник між двома молодими мешканцями Івано-Франківська. Один з них, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, ударив іншого рукою в обличчя, а потім завдав ще декілька ударів ногами та руками. Внаслідок отриманих травм 22-річний потерпілий помер на місці події.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За такі дії передбачається покарання позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

За підозрою у вчиненні цього злочину затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України 26-річного мешканця Івано-Франківська. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ