На Прикарпатті під час спецоперації розшукали 29 осіб,котрі переховувалися від правоохоронців

На Прикарпатті під час спецоперації розшукали 29 осіб,котрі переховувалися від правоохоронців

22.04.15 13:04 0 546
В ході проведення оперативно-профілактичної операції «Розшук», що тривала з 8 по 14 квітня 2015 року, івано-франківські оперативники проводили заходи, спрямовані на розшук як злочинців, так і безвісти зниклих громадян.

Як повідомив начальник управління карного розшуку УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Ігор Бабюк, правоохоронцям за цей період вдалося розшукати 25 осіб, котрі переховувалися від слідства та суду. Водночас було розшукано 4 особи, засуджених до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі, і які уникали їх.

В результаті пошукових заходів під час операції оперативники встановили місцезнаходження осіб, які переховувалися від слідства з метою уникнення відповідальності за скоєння грабежів, крадіжок, шахрайств та інших протиправних діянь.

Приміром, правоохоронці затримали 42-річного чоловіка з вогнепальною зброєю, котрий ще з 2013 року перебував у розшуку за вчинення тяжкого злочину, пов'язаного з привласненням майна шляхом зловживання владою. А у Верховині затримали буковинця, котрий перебував у розшуку за підозрою у скоєнні крадіжок в Хмельницькій області та угону автомобіля у Молдові.

За час проведення операції «Розшук» міліціонери встановили особи 2 невпізнаних трупів, один з яких не вдавалося ідентифікувати ще з 2008. Також правоохоронці з'ясували місце перебування 6 громадян, котрі вважалися безвісти зниклими.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі юнаків з ...

КОМЕНТАРІ