Чернігівські інтелектуали в Гомелі

Чернігівські інтелектуали в Гомелі

22.04.15 11:55 0 605
Вже тринадцять років поспіль у квітні в місті Гомель (республіка Білорусь) проводиться загальновідомий представницький турнір «Кубок Перемоги» серед команд інтелектуалів різних країн.

Цього року з огляду на ситуацію в державі та певні труднощі команд інших міст, які могли б представляти Україну, серед 38 заявлених команд на турнірі була лише одна українська – «Київська Русь» із Чернігова. Віце-чемпіони Чемпіонату області, переможці Кубку, другий рік поспіль в оточенні «авторитетів» інтелектуального руху пробують свої сили у різних видах інтелектуальних змагань.

Ось і цього разу в залі «Гомсільмашу» проходив дводенний марафон, де проводилися ігри «Що? Де? Коли?», «Ерудит – квартет», «Своя гра», «Даугавпілс», «Теле-ЧГК», під час яких команди набирали залікові бали в окремих цих змаганнях та у загальноігровий залік. Ерудиція і логіка, інсайт та винахідливість – всі ці якості необхідно було демонструвати протягом дуже обмеженого часу.

Учасники визнають, що грати було складно, особливо з такими командами як із Мінська, Вітебська та Смоленська, які інколи з 15 запитань «брали» 14! Однак підсумок двох днів гри для чернігівської команди став хоча й не переможним, однак і не зовсім сумним – рівно посередині турнірної таблиці. І головне – це величезний ігровий досвід, який є необхідною умовою подальших перемог.

За повідомленням відділу у справах сім‘ї та молоді міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: у ...

КОМЕНТАРІ