У Рівненській області рятувальники відпрацювали прийоми гасіння пожежі та порятунку людей у будівлі центру дозвілля

У Рівненській області рятувальники відпрацювали прийоми гасіння пожежі та порятунку людей у будівлі центру дозвілля

22.04.15 12:54 0 623
21 квітня співробітники 6-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Рівненській області провели тактико-спеціальні навчання з гасіння можливих пожеж у будівлі Млинівського районного центру дозвілля. Даний будинок культури не випадково став об'єктом тренувань, адже в ньому може одночасно перебувати понад 600 глядачів, і у випадку надзвичайної події в приміщеннях закладу рятувальним підрозділам слід буде діяти максимально оперативно і професійно, щоб не допустити трагічних наслідків.

В ході навчань співробітники ДСНС відпрацювали заходи з організації та проведення гасіння пожеж, ліквідації надзвичайних ситуацій у культурно-видовищному закладі, організацію та прийоми рятування людей із приміщень. З обслуговуючим персоналом районного центру дозвілля проведено тренування з евакуації людей та матеріальних цінностей з приміщень. Після цього рятувальники проінструктували всіх працівників будинку культури стосовно основних вимог безпеки життєдіяльності. Головну увагу приділили правилам пожежної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей та порядку дій на випадок пожежі. По закінченню інструктажу працівникам закладу було вручено пам’ятки щодо дотримання правил пожежної безпеки .

Підбиваючи підсумки тренувань, начальник Млинівського районного сектору ГУ ДСНС полковник служби цивільного захисту Олег Парфенюк зазначив: «шні навчання показали високий професійний рівень пожежно-рятувального підрозділу та чітку взаємодію співробітників ДСНС і працівників будинку культури на випадок пожежі чи іншої надзвичайної події. А це дозволяє бути впевненим, що у випадку виникнення реальної загрози життю відвідувачів закладу ми здатні вчасно надати допомогу громадянам».

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Народний ансамбль танцю ...
Наступна новина: На Прикарпатті під час ...

КОМЕНТАРІ