"Regional Prof party" в Рівненському районі

22.04.15 08:09 0 637
«Regional Prof party» провів Рівненський районний центр зайнятості 16-17 квітня для учнів Обарівської загальноосвітньої школи та студентів-третьокурсників Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу. В рамках форуму відбулися різноманітні профорієнтаційні, консультаційні, інформаційно-довідкові заходи.

Багато корисного відкрили для себе учні на профорієнтаційних уроках із серії «Реальне трудове життя» та «Я у світі професій», які стали своєрідним орієнтиром у системі актуальних професій на сучасному ринку праці. А що потрібно більше для вдалого вибору професії, аніж своєчасно проведена профорієнтація?

Фахівці центру допомогли молоді розрахувати формулу вдалого професійного вибору, послуговуючись наступними складовими: особисті здібності та навички, тип професійної спрямованості, актуальність спеціальності на ринку праці. Крім цього, вони ознайомили школярів з типовими помилками при виборі майбутньої професії та шляхами їх уникнення.

Для студентів-третьокурсників провели День відкритих дверей. Молодь дізналася про сучасний ринок праці, пропозиції роботодавців регіону в потребі робочої сили. Студенти отримали інформацію про форми пошуку роботи та працевлаштування, ознайомилися з економічною картою Рівненського району, барометром професій, каталогами успішних підприємців, паспортами підприємств району, дізналися про їх створення та види діяльності.

Цікавими та корисними для молоді стали інформаційні матеріали з описами професій, пропозиціями роботи у місті Рівне та Рівненському районі.

шня молодь має багато амбіцій, прагнень та мрій і, лише крокуючи з молоддю крок в крок, її можна зацікавити, налаштувати на сприйняття важливої інформації. У підсумку «Regional Prof party» фахівці служби зайнятості зробили висновок, що комплексна профорієнтаційна робота найефективніше допомагає молоді на шляху до успішності.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ