Упродовж доби на Львівщині виявили 6 небезпечних боєприпасів часів війни

Упродовж доби на Львівщині виявили 6 небезпечних боєприпасів часів війни

22.04.15 14:46 0 583
Упродовж минулої доби на території Львівської області виявили 6 підозрілих предметів. Так, на х. Підсосни Любинської сільської ради Яворівського району під час проведення земляних робіт на присадибній ділянці, на відстані 35 м від житлового будинку, виявили 3 предмети, зовні схожих на артилерійські снаряди часів Великої Вітчизняної війни.

Цього ж дня рятувальники отримали повідомлення про те, що в с. Добрівляни Жидачівського району під час пошуку металобрухту виявлено предмет, зовні схожий на авіаційну бомбу ФАБ-50 часів Великої Вітчизняної війни.

У с. Нове Місто Старосамбірського району під час проведення земляних робіт, на відстані 115 м від житлового будинку, знайшли предмет, зовні схожий на артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни.

Ще один підозрілий предмет, схожий на артилерійський снаряд, виявили в с. Грабівниця Старосамбірського району під час проведення земляних робіт.

По даним фактам виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявки до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та їх знешкодження.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ