На Закарпатті правоохоронці затримали мукачівця,який обкрадав церкви

На Закарпатті правоохоронці затримали мукачівця,який обкрадав церкви

22.04.15 14:09 0 592
Раніше судимий 23-річний мукачівець обікрав дві святині в м.Мукачеві та монастир на Свалявщині. Зараз зловмисник перебуває під вартою.

Протягом лютого-березня 2015 року в м.Мукачеві сталися крадіжки з місцевого греко-католицького Успенського собору на пл.Федорова та з Свято-Миколаївського жіночого монастиря.

Невдовзі нахабного церковного злодія спіймали правоохоронці. Ним виявився 23-річний раніше судимий житель м.Мукачева.

Як розповів сам затриманий, після закінчення служби дочекався, доки всі вийдуть з собору, а тоді схопив скриньку та вибіг на вулицю. У скриньці було близько 3500 гривень.

Наступного дня, коли священики виявили зникнення скриньки, вони звернулись до міліції. На камері відеоспостереження, яка розміщена в храмі, чітко було видно хлопця, який виносив гроші.

Через кілька днів цей злодій обікрав прочанина у жіночому монастирі. Там зловмисник викрав з чужої кишені три дорогі мобільні телефони вартістю 20 тисяч гривень. Один телефон злодій продав, два інші вилучили правоохоронці й повернуть власникові.

Зловмисника затримано. За даним фактом слідчий міськвідділу відкрив кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Затриманому мукачівцю доведено ще ряд крадіжок, зокрема і з монастиря в с. Драчино сусіднього Свалявського району. Триває досудове розслідування.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківські ...
Наступна новина: В Луцьку у бюджетних ...

КОМЕНТАРІ