Закарпатські правоохоронці врятували життя немовляті,якого покинула мати

Закарпатські правоохоронці врятували життя немовляті,якого покинула мати

22.04.15 14:59 0 580
В селі Горбок у Іршавському районі випадковий перехожий виявив на вулиці господарську сумку, в якій лежало новонароджене немовля. Про знахідку люди повідомили керівнику служби дільничних міліціонерів, і той негайно викликав на місце пригоди «швидку».

Ця подія сталася на початку березня в с.Горбок Іршавського району Закарпатської області.

Житель цього села, повертаючись додому з нічного чергування, виявив на вулиці під парканом велику господарську сумку. Коли чоловік підійшов ближче, то почув із сумки звук, схожий на слабий стогін дитини. Відкривши сумку, селянин побачив у ній новонароджене немовля. Дитя від холоду вже не плакало, а ледве хрипіло…

На місце знахідки підійшли інші жителі села. Вони стали обігрівати змерзле немовля.

Чоловік не зміг одразу додзвонитись на «швидку», тож зателефонував начальнику служби дільничних інспекторів Іршавського райвідділу міліції підполковнику Ярославу Тодавчичу.

Підполковник Тодавчич негайно викликав на місце пригоди слідчо-оперативну групу та «швидку». Вони прибули в село Горбок з м. Іршави за 20 хвилин. Така оперативність медиків і правоохоронців врятувала немовляті життя.

Жителі села Горбок звернулися з листом до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з проханням відзначити підполковника Ярослава Тодавчича та інших іршавських правоохоронців, які врятували життя дитині.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ