Степан Барна: «Наше спільне завдання – відкрити Тернопільщину для інвесторів»

Степан Барна: «Наше спільне завдання – відкрити Тернопільщину для інвесторів»

22.04.15 17:03 0 619
Створення сприятливих умов для ведення бізнесу на Тернопільщині – пріоритет обласної влади.

На цьому наголосив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час робочої зустрічі з представниками Організації роботодавців в Тернопільській області, яка відбулася 21 квітня в облдержадміністрації.

«Я сподіваюся на ефективний діалог, взаєморозуміння та підтримку з боку Організації роботодавців в Тернопільській області, - констатував Степан Барна. – У цей нелегкий час моє головне завдання - відкрити двері представників влади для підприємців та роботодавців краю. Це люди, які працюють, наповнюють бюджет і створюють робочі місця. Ми готові йти їм назустріч, сприяти у вирішенні їхніх проблем».

Голова обласної державної адміністрації подякував представникам Організації роботодавців, які надають допомогу військовим, підтримують сім`ї мобілізованих, поранених, загиблих.

Відтак Степан Барна окреслив завдання, над якими працює зараз обласна влада. Зокрема, це подолання корупції, відновлення роботи спиртової галузі, легалізація роботи кар`єрів та багато інших питань.

«Наше спільне завдання – відкрити Тернопільщину для інвесторів. Тому я сподіваюся у цьому нелегкому процесі на вашу допомогу, - звернувся Степан Барна до роботодавців. – А ми в свою чергу зробимо все, щоб бізнес не відчував ніякого тиску ні з боку влади, ні контролюючих органів».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Команда Чернігова – ...

КОМЕНТАРІ