Сергій Надал привітав колектив Тернопільського національного педагогічного університету із 75-річчям

Сергій Надал привітав колектив Тернопільського національного педагогічного університету із 75-річчям

22.04.15 13:23 0 587
Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка відзначає 75-річчя. З цієї нагоди у актовій залі навчального закладу відбулася урочиста академія. Міський голова Тернополя Сергій Надал привітав колектив університету з ювілеєм і вручив педагогам подяки та цінні подарунки. Ректор вищого навчального закладу Володимир Кравець отримав почесну відзнаку міського голови.

«75-та річниця – це поважний вік, це ціла історія, яка складається з великої кількості подій, з багатьох імен. За плечима багато перемог, труднощів та досвіду. В минулому непроста історія країни і освітньої галузі. В минулому – кропітка праця поколінь педагогів та студентів, яка увінчалась визнанням високого рівня університету, - зауважив Сергій Надал. – Тернопільський національний педагогічний університет імені Гнатюка є одним з найвідоміших та найпотужніших педагогічних вищих навчальних закладів України, що славний своєю науковою, просвітницькою та виховною діяльністю. педуніверситет – один з найвідоміших брендів, з яким в українців та людей з інших країн асоціюється Тернопіль. Для тисяч випускників університету Тернопіль став важливою частиною особистої історії. Впевнений, що Тернопільський національний педагогічний університет і надалі буде потужним осередком освіти, науки і культури, що дає значний поштовх розвитку інтелектуального, духовного і культурного потенціалу нашого міста та всього українського народу».

Очільник Тернополя побажав викладацько-професорському складу, студентам та співробітникам університету творчого натхнення, сил і наснаги для здійснення всіх задумів і планів на благо своєї Альма-матері, української освіти і науки, в ім'я української держави.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові знову скасували ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ