У другій частині Тернополя планове промивання водопровідних мереж відбуватиметься 28-29 квітня

У другій частині Тернополя планове промивання водопровідних мереж відбуватиметься 28-29 квітня

22.04.15 14:25 0 586
У зв'язку з проведенням щорічного планового промивання водопровідних мереж з 00 год. 28 квітня по 24 год. 29 квітня буде частково припинено водопостачання міста.

За словами начальника відділу водопровідно-каналізаційних мереж КП «Тернопільводоканал» Ганни Загородної, крани тепер будуть сухими у помешканнях центральної частини міста (в районі вулиць Крушельницької - Живова - Князя Острозького і Старого парку), мікрорайону Новий Світ, промислового мікрорайону (в районі вулиць Бродівська — Поліська — Текстильна - Збаразька), просп. Злуки №№1-23 (непарний бік), в районі вул. Малишка-Дівоча-Татарська.

Решта мікрорайонів міста будуть з водою.

У середу, 29 квітня, у тій частині міста, де здійснюватиметься промивання водопровідних мереж, поступово з’являтиметься вода з підвищеним вмістом хлору, а тому не рекомендована для вживання в питних цілях чи приготування їжі.

Адміністрація КП «Тернопільводоканал» просить вибачення за тимчасові незручності та рекомендує мешканцям тих мікрорайонів, де водопостачання буде припинено, завчасно зробити необхідний запас води.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: XXІ Всеукраїнський ...
Наступна новина: Чернігів: 25 квітня – ...

КОМЕНТАРІ