На Тернопіллі юнаків з Чортківщини відправили на строкову службу

На Тернопіллі юнаків з Чортківщини відправили на строкову службу

22.04.15 13:06 0 531
8 юнаків з Чортківщини відправили на строкову службу у лави Зборойних Сил України, у навчальний центр «Десна».Про це інформує прес-служба Чортківської райдержадміністрації.

Заступник голови райдержадміністрації І.О.Віват та військовий комісар Чортківського об'єднаного міського військового комісаріату Л.Р.Підручний закликали призовників чесно і добросовісно служити, на відмінно освоїти військову справу, а також побажали мирного неба, божої ласки та здоровими повернутися додому.

- Дорогі призовники, із цієї миті ви уже солдати, у вас попереду справжня чоловіча школа мужності, наполегливості, честі та совісті, але пам'ятайте, що основний обов'язок армії обороняти, а не нападати, - підкреслив заступник голови районної державної адміністрації Іван Осипович.

Нагадуємо, що протягом весняного призову із Чортківського району планують відправити 38 юнаків. Строкова служба призовників триватиме 1,5 року, а для тих, хто має вищу освіту тільки 1 рік. Згідно із Указом Президента призовники строкової служби участь в зоні АТО брати не будуть.

Перед відправкою у військові підрозділи хлопців поблагословили отці з молитвою на успішне виконання свого конституційного обов'язку - вірно служити своїй Вітчизні та народу, захищати незалежність, національний суверенітет та територіальну цілісність нашої неньки України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Прикарпатті під час ...
Наступна новина: Волинь: ремені безпеки ...

КОМЕНТАРІ