Степан Барна: «Належна інформаційна політика є запорукою перемоги»

Степан Барна: «Належна інформаційна політика є запорукою перемоги»

22.04.15 16:47 0 576
Засідання із представниками структурних підрозділів райдержадміністрацій, які працюють у сфері інформаційної діяльності, а також з представниками районних видань відбулось в Тернопільській облдержадміністрації 21 квітня. Із новим форматом інформаційної кампанії ознайомив учасників засідання голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.

Він наголосив, що керівники на місцях - відповідальні за ефективну співпрацю із місцевими ЗМІ.

«Ми повинні доносити до людей найважливіші аспекти, які впливають на формування нової країни. Насамперед, мова йде про боротьбу з агресором, в якій беруть участь не лише бійці, а й волонтери. За кожною особистістю криється певна історія, яку можна висвітлювати на шпальтах ваших газет. Ми часто не знаємо про досягнення наших Героїв. Маючи достовірну інформацію, будемо реагувати на неї належним чином та надавати необхідну підтримку патріотам держави».

Окрім військового фронту, ми маємо боротись на економічному рівні, зазначив очільник області.

«У виданнях повинні відслідковувати результати боротьби з корупцією, - додав Степан Барна. – Це показник відбудови нашої країни у новому форматі. Важливим аспектом є підтримка підприємців, які розвивають прозорий бізнес. Ми у свою чергу готові сприяти такому бізнесу та боротись із будь-яким тиском з боку контролюючих органів. Також працюємо над тим, щоб повернути в область підприємців, які свого часу змінили місце реєстрації. Тернопільщина повинна стати краєм із позитивним інвестиційним іміджем».

Степан Барна підкреслив важливість роботи журналістів на місцях.

«Саме ви маєте доступ до найвіддаленіших куточків області. Тому ми повинні об'єднатись для того, щоб зміцнити сили у боротьбі за відновлення держави», - зауважив голова ОДА.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ