Рятувальники ліквідовували наслідки сильних поривів вітру на Закарпатті

Рятувальники ліквідовували наслідки сильних поривів вітру на Закарпатті

22.04.15 17:37 0 623
Ввечері 20 квітня через сильні пориви вітру на вул. Л.Толстого, що в м. Мукачево, перекинувся металевий навіс для сміттєвих баків. Відповідне повідомлення надійшло до служби порятунку о 17:10. Навіс упав на три автомобілі, що були припарковані поблизу. Таким чином пошкоджень зазнали машини марок «Audi A6», «Ford S-Max» та «Volkswagen Passat B5». На місце події виїхали бійці 17-ї державної пожежно-рятувальної частини, які провели роботи зі встановлення навісу на землю.

Крім цього, протягом кількох годин вітер повалив три дерева на проїжджі частини, тим самим завадивши руху транспорту. Перший випадок зафіксували в смт Великий Березний на вул. Гагаріна, про що оперативно-рятувальну службу повідомили о 16:21. На місці події троє рятувальників із ДПРЧ-2 за допомогою бензопили розпиляли дерево й відтягли гілки на узбіччя.

О 17:31 до служби порятунку надійшов сигнал про падіння дерева на автодорогу між м. Виноградів та с. Онік, внаслідок чого було перекрито рух автомобілів. Для допомоги водіям виїхали бійці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини, які розкрижували дерево й відновили рух транспорту.

Майже одночасно з цим в Ужгороді на вул. Антонівській дерево впало й загородило половину дороги. Повідомлення про це надійшло о 17:40. Оскільки вулиця другорядна, автомобільного затору на цій ділянці автошляху не виникло. Шестеро бійців Аварійно-рятувального загону спецпризначення виїхали на місце події та розпиляли дерево – загалом 3 кубометри деревини. Проїжджу частину очистили від уламків дерева й таким чином звільнили проїзд для транспорту.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На Вінничині нові правила ...

КОМЕНТАРІ