У Тернополі вшанували пам'ять націоналіста Максима Чайки

У Тернополі вшанували пам'ять націоналіста Максима Чайки

22.04.15 10:27 0 616
21 квітня 2015 року члени Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" та Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Сокіл" вшанували пам'ять відомого активіста молодіжної організації "СіЧ", націоналіста з Одеси Максима Чайки, який загинув через свої політичні переконання. На Театральному майдані Тернополя запалили свічки та хвилиною мовчання пом'янули патріота.

"Максим Чайка – один із безстрашних націоналістів, якого вбили за те, що він твердо відстоював українську позицію. Його вбивство й по не розкрили, вбивці не названі і не покарані. Ще 2009 року міліція не розслідувала його справи і "забула" про це, фактично й нічого не змінилося, вбивства учасників Майдану також не розкриті. Максим Чайка для нас завжди буде героєм, який боровся за Україну, незважаючи на складне політичне становище в державі, прикладом людини, яка сміливо стояла за Україну і не боялася висловити свою думку, хоч його думка була категорично протилежною певним політичним силам. Завжди пам'ятатимемо наших героїв", – відзначив голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" Ігор Костюк.

"Українського націоналіста Максима Чайку можна прирівняти до героїв Небесної сотні, адже він теж загинув за рідну державу, був вбитий ворогами українського народу. Це сталося в інший час та в іншому місці, але ідея у нього була така сама. Не можемо забувати про людей, які для нас завжди будуть прикладом, які померли за наше краще майбутнє. Герої не вмирають!" – наголосив голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Сокіл" Ігор Бойчук.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дослідження: Через ...
Наступна новина: У частині тернопільських ...

КОМЕНТАРІ