В Житомирській області рятувальники ліквідовували пожежу в житловому будинку

В Житомирській області рятувальники ліквідовували пожежу в житловому будинку

23.04.15 09:09 0 572
21 квітня о 16:00 на пункт зв’язку 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Коростень надійшло повідомлення про пожежу в дерев'яній господарчій будівлі, що в селі Берестовець.

Прибувши на місце події рятувальники встановили, що вогонь повністю охопив споруду. Завдяки бійцям ДСНС пожежу вдалось локалізувати о 16:50, а остаточно ліквідувати - 19:45. Проте вогонь встиг знищити будівлю повністю.

Як згодом з’ясувалось, власник вирішив очистити свою присадибну ділянку від минулорічної трави та розпалив багаття. Однак внаслідок спалювання сміття поруч зі спорудою та відсутності пильного нагляду за ним, полум’я перекинулося на покрівлю будівлі.

Ще одну пожежу цієї доби, щоправда з меншими збитками, довелося ліквідовувати рятувальникам у м. Коростень. Власники будинку розтопили грубу в одній із кімнат. Відчувши дим, вони одразу зателефонували до служби порятунку «101» і вибігли на вулицю. За попередніми даними, займання сталося через перенакалювання печі. Локалізувати пожежу вдалося о 01:10 та повністю ліквідувати о 02:40, цим самим врятувавши будинок. Вогнем знищено лише 7 кв. м дерев’яного перекриття.

Загиблих та травмованих не має. Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина виникнення вогню, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині у результаті ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ