У Вінниці обговорювали військово-патріотичне виховання учнівської молоді (+фото)

У Вінниці обговорювали військово-патріотичне виховання учнівської молоді (+фото)

23.04.15 08:05 0 554
У період з лютого по квітень 2015 року проходив Обласний конкурс на кращу організацію військово-патріотичної роботи в загальноосвітньому навчальному закладі. Участь у заочному турі взяли 57 загальноосвітніх навчальних закладів області. За рішенням журі фіналістами очного туру стали 11 загальноосвітніх навчальних закладів Барського, Бершадського, Вінницького, Жмеринського, Калинівського, Крижопільського, Козятинського, Тростянецького, Шаргородського районів та м.Вінниці.

21 квітня на базі Обласного будинку культури учителя відбулось засідання «круглого столу», в ході якого обговорювали військово-патріотичне виховання як складову національно-патріотичного виховання, за участю фіналістів Конкурсу та представників громадських організацій області: голови президії ради Обласної організації інвалідів війни Збройних Сил, учасників бойових дій Кольчака В.В., заступника голови обласної ради ветеранів України Моргун Г.П., голови Вінницької обласної громадської організації учнівського самоврядування ”Союз старшокласників ”Лідер”Марущак А.

Представники закладів-переможців презентували систему роботи з військово-патріотичного виховання, форми та методи її реалізації, дослідницько-пошукову роботу, проектну діяльність, роботу музеїв Бойової Слави, шефську роботу з ветеранами Другої світової війни, їх сім'ями, зв'язки з родичами загиблих у ході війни, роботу з учасниками бойових дій на територіях інших держав та соціальний супровід учасників антитерористичної операції на сході України і їх сімей.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ