На Хмельниччині “Моральний вчинок”

На Хмельниччині “Моральний вчинок”

23.04.15 09:50 0 639
Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі спільно з Міністерством освіти і науки України проводять серед дітей та молоді Всеукраїнський конкурс “Моральний вчинок”, який був започаткований у 2010 році і п'ятий рік поспіль демонструє надзвичайну активність учнів і студентів, які у творчій формі звітують про свої суспільно корисні справи. Серед переможців є і представники Хмельницької області. Це соціальний проект “Ніхто не забутий, ніщо не забуто....Спогади ветеранів нашого міста про Велику Вітчизняну війну”, підготовлений навчально-виховним комплексом “Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів, ліцей “Успіх” м. Славута Хмельницької області (виконавці проекту – учні 5-8 класів, керівник проекту – Ткачова Наталія Олегівна, вчитель).

Мета конкурсу: залучення учнів школи до активної участі у житті села в рамках підготовки до свята Великої Перемоги, розвиток творчих здібностей, формування у дітей національної свідомості, забезпечення духовної єдності поколінь, шанобливе ставлення до ветеранів, розвиток почуття патріотизму, стійких моральних якостей.

Перебіг та результати Конкурсу висвітлені на сайті Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі: http://www.moral.gov.ua.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині відбувся ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ