На Хмельниччині в Ізяславському районі проходить тиждень безпеки життєдіяльності

На Хмельниччині в Ізяславському районі проходить тиждень безпеки життєдіяльності

23.04.15 10:49 0 543
Незнання елементарних правил безпечної поведінки часто призводить до сумних та трагічних наслідків. З метою профілактики травматизму та загибелі дітей, виховання поважного ставлення до безпеки людини, формування та вироблення навичок з дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях на Ізяславщині у квітні проходить тиждень знань безпеки життєдіяльності у закладах освіти району.

У навчальних закладах проводяться відкриті уроки з основ безпеки життєдіяльності за участі рятувальників. Працівники Державної служби надзвичайних ситуацій цікаво та змістовно розповідають учням і педагогам, як потрібно діяти у разі пожежі, як надати домедичну допомогу потерпілим, тощо. Також демонструються навчальні відеофільми.

В ході заходів тижня безпеки 22 квітня працівниками Ізяславського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області проведено заняття з учнями та педагогічним колективом Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ліцей ім. М. Островського». Спільно з персоналом закладу рятувальники відпрацювали порядок проведення евакуації учнів з приміщень школи на випадок виникнення надзвичайної ситуації. Також дітей ознайомили із специфікою роботи пожежних, продемонстрували у дії технічне обладнання, яке використовується для ліквідації різних надзвичайних подій. В ході заходу рятувальники району продемонстрували захисний одяг вогнеборців, розповіли про технічні характеристики спеціальних автомобілів. Школярі мали змогу одягти окремі елементи захисного спорядження рятувальників, і на мить уявити себе справжніми героями-рятувальниками.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінниччина посіла перше ...

КОМЕНТАРІ