Правоохоронці встановили кишенькового злодія,який викрадав мобільні телефони на вокзалі у Львові

Правоохоронці встановили кишенькового злодія,який викрадав мобільні телефони на вокзалі у Львові

23.04.15 11:49 0 536
37-річний мешканець Закарпатської області обґрунтовано підозрюється у вчиненні двох крадіжок мобільних телефонів на залізничному вокзалі станції Львів. Також він перевіряється на предмет причетності до інших крадіжок майна громадян.

За словами начальника лінійного відділу на станції Львів полковника міліції Віталія Горського, до чергової частини лінвідділу почастішали звернення від громадян про крадіжки мобільних телефонів на об'єктах залізничного транспорту. Під час проведення оперативно-пошукових заходів працівники міліції встановили зловмисника, який вчинив дві з цих крадіжок. Також він перевіряється на предмет причетності до інших злочинів.

Затриманим виявився 37-річний непрацюючий житель Закарпатської області. Чоловіка викрито у крадіжці мобільного телефону з сумочки громадянки при посадці в електропоїзд сполученням «Львів-Тернопіль». Своїми діями чоловік завдав збитків потерпілій на суму 2706 гривень.

У іншому випадку, на пероні головного вокзалу ст. Львів підозрюваний викрав з кишені плаща іншої громадянки мобільний телефон, чим спричинив збитки на суму 2970 гривень.

Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Прес-служба УМВС України

на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові водій отримав ...
Наступна новина: Громадська організація ...

КОМЕНТАРІ