В Закарпатській області мама,тато,я – спортивна сім’я

В Закарпатській області мама,тато,я – спортивна сім’я

23.04.15 11:14 0 598
Саме під такою назвою 18 квітня на учбово-спортивній базі “Закарпаття” в м. Берегово відбулися змагання обласного центру "Спорт для всіх" Всеукраїнського фестивалю “Мама, тато, я –спортивна сім'я”.

Участь в заході брали переможці міських і районних змагань серед спортивних сімей. До програми змагань були включені різноманітні комплексні естафети, конкурси і вікторина на олімпійську тематику.

Успішно впоралися зі всіма завданнями сім'я з м.Ужгород та сім'ї Джанда та Фулей з Берегівського району. Переможцем змагань стала сім'я Шипош (мама Іванна, тато Євген, дочка Євгенія) з Великого Березного.

Окрім отриманих призів сім'я Шипош виборола право представляти Закарпатську область на фіналі Всеукраїнського фестивалю, що відбудеться 14-16 травня в м. Київ. Завершилося свято відвіданням плавального басейну з термальною водою.

Управління молоді та спорту облдержадміністрації спрямовує зусилля на пропаганду здорового способу життя, в тому числі і через залучення краян до сімейних спортивних "стартів".

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: ...
Наступна новина: Представники МВС України ...

КОМЕНТАРІ