Ужгородські вогнеборці ліквідували загорання в житловому будинку

Ужгородські вогнеборці ліквідували загорання в житловому будинку

23.04.15 17:06 0 600
Вранці 22 квітня загорівся триповерховий житловий будинок на вул. Широкій, що в с. Минай Ужгородського району. Пожежа виникла на сходовій клітці 1-го поверху, коли вдома нікого не було. Загорання помітив сусід, який о 05:50 повідомив про подію до служби порятунку «101».

Для ліквідації загорання на місце події направили два відділення вогнеборців із 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття пожежних розрахунків будинок був майже повністю охоплений полум’ям. Відтак на підмогу бійцям ДСНС виїхали ще три пожежні машини – по одній із ДПРЧ-14, ДПРЧ-15 та Аварійно-рятувального загону спецпризначення. Спільними зусиллями о 06:45 їм вдалося локалізувати загорання й о 09:19 – повністю ліквідувати пожежу.

Що стало причиною появи вогню, з’ясовують правоохоронні органи. Завдані стихією збитки також встановлюються, адже вогонь знищив 130 кв. м. крівлі й таку ж площу перекриття будівлі, вікна й двері, сходову клітку та частину речей домашнього вжитку. Крім цього, було пошкоджено стіни, паркет і стелю першого поверху.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк зацікавив ...

КОМЕНТАРІ