В Закарпатській області у "Карпатській Січі" завершилась чергова ротація

В Закарпатській області у "Карпатській Січі" завершилась чергова ротація

23.04.15 13:00 0 681
20 квітня 2015 року на навчальну базу в Курахово, що на Донеччині, прибуло ще кілька нових бійців. Чергова ротація відбулась під обстрілами та все таки закарпатці дісталися дому здоровими та неушкодженими, а їхня заміна з новими силами взялась за тренування та бойову варту.

Троє націоналістів вже тиждень відпочивають по домівках, їм на заміну прибули нові добровольці. Серед них свободівка Василина Наконечна, в якої це вже друга поїздка на передову, троє добровольців з Полтавщини та боєць "Наум" зі Стрийщини, який за пів року лише кілька тижнів був удома.

"Тартак", "Голота" та "Гуцул" розповіли про важкі будні на фронті, про часті обстріли селища Піски, що вчергове підтверджує "серйозність" укладених в Мінську домовленостей про перемир'я. Хлопці вдома продовжують боротьбу з окупантом у волонтерській площині та очікують на повернення до комбата "Карпатської Січі" Олега "Кума" Куцина. "Він наче наш другий батько. Зі всією серйозністю та турботою ставиться до добровольців. Тому сподіваємося, що скоро повернемось. Мирне життя не можливе, коли кордони Батьківщини відкриті перед агресором. Про службу скажу, що страшно не було. Проте нічні зміни на передовій вирізняються особливою напругою, адже в нас немає такого обладнання, яке постачає Росія для терористів. Та все ж ми вправно відбивали будь-які атаки диверсійних груп бойовиків", – коментує побратим з позивним "Тартак".

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: У Тернополі за фактом ...

КОМЕНТАРІ