У Львові правоохоронці вилучили предмет,схожий на гранату

У Львові правоохоронці вилучили предмет,схожий на гранату

23.04.15 14:47 0 558
За попередніми висновками експертів, підозрілий предмет може бути гранатою до підствольного гранатомета.

22 квітня, о 10.45 на лінію 102 надійшло повідомлення від львів'янина, котрий розповів, що поблизу одного з гаражів у Сихівському районі Львова невідомий чоловік закопує в землю предмет, схожий на гранату.

На місці події працювали експерти Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області.

«Експерти відразу запідозрили, що цей предмет може бути гранатою ВОГ-25П калібру 30 мм до підствольного гранатомета. Зараз проводиться експертиза. Вона має встановити, чи є граната бойовою і чи становить небезпеку для людей», – розповів заступник начальника Львівського міського управління міліції капітан міліції Олександр Костенюк.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено особу чоловіка, котрий закопував гранату в землю. Ним виявився 45-річний львів'янин. Зі слів чоловіка, гранату він знайшов у лісі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Прес-служба ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: галереї сучасного ...
Наступна новина: Прокуратура Вінниччини в ...

КОМЕНТАРІ