Рятувальники Львівщини спільно з польськими колегами провели міжнародний семінар

Рятувальники Львівщини спільно з польськими колегами провели міжнародний семінар

23.04.15 11:06 0 603
16 квітня 2015 року представники державних пожежно-рятувальних частин м. Львова, Загону технічної служби та ГУ ДСНС України у Львівській області взяли участь у міжнародному семінарі в рамках реалізації проекту «Безпечна водa – вдосконалення діяльності місцевих органів влади та аварійних служб у відповідь на ризики, пов'язані з водними ресурсами у Львівській області», який відбувався у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності. Проект реалізується в рамках програми «Польська допомога» та фінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща. Участь у семінарі приймали також представники Головної школи державної пожежної служби Польщі, представники ЛДУБЖД, Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради.

Під час семінару, польські та українські колеги поділились досвідом організації системи порятунку на воді, особливостям організації і надання першої медичної допомоги. Учасники семінару обговорили такі важливі теми, як ймовірні загрози на воді, в тому числі екологічні, епідеміологічні та інфраструктурні. Рятувальники Львівщини представили доповідь-презентацію на тему «Особливості надання першої медичної допомоги при рятуванні на воді».

Міжнародний семінар «Безпечна водa – вдосконалення діяльності місцевих органів влади та аварійних служб у відповідь на ризики, пов'язані з водними ресурсами у Львівській області» сприяв обміну досвідом та інформацією, та проводився з метою відпрацювання взаємодії рятувальних сил у випадку виникнення різноманітних надзвичайних ситуаціях транскордонного характеру. Реалізація даного проекту – може стати успішним кроком на шляху до досягнення максимальної безпеки на водних об’єктах України.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ