У Львівській області свободівці Городоччини доставили бійцям на Донбас гуманітарну допомогу

У Львівській області свободівці Городоччини доставили бійцям на Донбас гуманітарну допомогу

23.04.15 10:06 0 599
На Львівщині свободівці Городоцького району спільно з місцевою громадою 18 квітня 2015 року зібрали та доставили українським бійцям на схід необхідні їм речі.

" дуже важливо всебічно підтримувати волонтерський рух, спрямований на допомогу українським бійцям. Окрім 1,5 тонни продуктів харчування свободівці доправили бійцям також й усі необхідні речі – стальний трос з кріпленням для військового крана, вогнегасники, ключі, маскувальні сітки, телевізор з антеною, 30 метрів міцної клейонки, навісні замки, кросівки, кеди, літні головні убори, простирадла, рушники, робочі комбінезони та рукавиці, клейку стрічку для ремонту наметів, пральний порошок, миючі засоби для посуду, а також широкий асортимент засобів особистої гігієни", – наголосила голова Городоцької районної організації ВО "Свобода" Галина Пирч.

Як зазначила свободівка, доставили бійцям й листи-послання учнів Городоцької ЗОШ № 3, де діти вказували свої номери телефонів з підписом "Патріот України". "Воїни пообіцяли, що обов'язково перетелефонують та подякують за щирі слова та допомогу", – зауважила Галина Пирч.

Голова Городоцької районної організації ВО "Свобода" також від імені всіх членів організації подякувала громаді міста Городка та Городоцького району за небайдужість і розуміння.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернопільських школах ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ