На Львівщині звільнено з органів внутрішніх справ інспекторів ДАІ,котрі вимагали неправомірну вигоду

На Львівщині звільнено з органів внутрішніх справ інспекторів ДАІ,котрі вимагали неправомірну вигоду

23.04.15 13:48 0 563
Двох працівників Державтоінспекції, котрі вимагали неправомірну вигоду у розмірі п'ятдесят гривень за не притягнення до відповідальності водія, котрий керував автомобілем без належних документів та номерних знаків, звільнено з органів внутрішніх справ.

Проведеним службовим розслідуванням встановлено, що 5 березня у Старосамбірському районі на трасі Львів-Ужгород інспектори ДАІ зупинили автомобіль Нісан, котрий рухався без номерних знаків. Під час перевірки інспектори встановили, що у водія також відсутні документи про реєстрацію транспортного засобу. Водій та пасажир автомобіля пояснили, що Нісан був пригнаний з Республіки Польща і використовувався у зоні АТО, де був пошкоджений. Далі автомобіль був доправлений у Старий Самбір для ремонту.

Зі слів пасажира Нісана, він дав інспекторам п'ятдесят гривень і ті дозволили їм їхати далі. За якийсь час патрульний автомобіль ДАІ був заблокований активістами Старосамбірської Самооборони.

За фактом було призначено службове розслідування, в результаті якого двох інспекторів ДАІ «за грубі порушення Закону України «Про міліцію», дискредитацію звання працівника органів внутрішніх справ та вимагання неправомірної вигоди», звільнено з органів внутрішніх справ.

Прес-служба ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: у ...
Наступна новина: На Вінничині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ