У Рівненській області працевлаштування допомогло переселенці відкрити в собі нові таланти

У Рівненській області працевлаштування допомогло переселенці відкрити в собі нові таланти

23.04.15 11:12 0 659
Одним із найважливіших для переселенців питань є пошук роботи на новому місці. Тому працевлаштування вимушено переміщених осіб – у числі найбільш актуальних для служби зайнятості і кожен позитивний приклад є дуже значимим. Серед таких професійних здобутків працівників Кузнецовського міського центру зайнятості – працевлаштування жительки Єнакієвого Наталії Дєнєжкіної.

Майже півроку пройшло з того часу, як звернулася за допомогою у працевлаштуванні до Кузнецовського міського центру зайнятості жителька міста Єнакієве Донецької області Наталія Дєнєжкіна, яка наразі проживає в Кузнецовську.

Оскільки Наталя має професію техніка-електрика, яку здобула у металургійному технікумі, та досвід роботи контролера-приймальника, здавалося б знайти роботу для неї буде дуже важко. Але начальник відділу організації працевлаштування населення Олена Довбиш дуже відповідально поставилася до проблеми жінки. Вона запропонувала їй відвідати міні-ярмарок вакансій, на якому роботодавець запропонував роботу в кафе “Піцерія”. Зважаючи на те, що роботи за спеціальністю немає, безробітна погодилася пройти стажування безпосередньо на робочому місці в кафе на посаді кухаря.

Нині Наталія Олександрівна із задоволенням працює кухарем у приватного-підприємця Марії Павловської в кафе “Піцерія” і демонструє достойну майстерність у приготуванні піци.

Працівники Кузнецовського міського центру зайнятості надають внутрішньо переміщеним особам комплекс адресних соціальних послуг. Це – підбір підходящої роботи, професійна орієнтація, організація професійного навчання та перенавчання для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, сприяння у започаткуванні власної справи, залучення до громадських та інших робіт тимчасового характеру, надання консультацій і необхідної інформації зі сфери працевлаштування. Вибір засобів і форм допомоги, у кожному конкретному випадку, залежить від мети, з якою громадянин звертається до служби зайнятості.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: ...

КОМЕНТАРІ