Представники МВС України провели виїзний прийом громадян на Хмельниччині

Представники МВС України провели виїзний прийом громадян на Хмельниччині

23.04.15 11:18 0 595
Працівники апарату МВС України провели одночасний виїзний прийом громадян у 20-ти населених пунктах Хмельницької області, на який прийшло 113 відвідувачів. Захід проводився у межах комплексного інспектування діяльності органів внутрішніх справ Хмельниччини.

Під час прийому громадяни подали 52 письмових та 46 усних звернень, з яких 71 було адресовано Міністрові внутрішніх справ України та 27 — начальникові обласного управління міліції. Найбільша кількість подолян завітала на прийом у місті Хмельницькому — 25 осіб. Чималу активність проявили і мешканці районів, які приходили не лише зі скаргами, а й з пропозиціями щодо вдосконалення роботи міліції та подяками на адресу правоохоронців.

До людей з обмеженими можливостями, які записалися на прийом, але не змогли особисто прийти у місце його проведення, працівники МВС виїжджали додому. Таким чином нагоду поспілкуватися з представниками Міністерства з особистих питань та вирішити свої проблеми отримала мешканка міста Кам‘янець-Подільський, яка через інвалідність І групи уже майже 4 роки не виходить за межі власного помешкання.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Вінницькі оперативники ...

КОМЕНТАРІ