Програма заходів у м. Луцьку з нагоди відкриття туристичного сезону — 2015 «Назустріч відкриттям!»

Програма заходів у м. Луцьку з нагоди відкриття туристичного сезону — 2015 «Назустріч відкриттям!»

23.04.15 17:31 0 630
Дата

Назва заходу

Місце та час

24 квітня 2015 р.

Презентація «Єдиного квитка» Волинського краєзнавчого музею. «Єдиний квиток» є чудовою пропозицією луцьких музеїв, що дає 50-ти відсоткову знижку на їх відвідування.

14.00 Центр туристичної інформації та послуг (вул. Сенаторки Левчанівської, 2)

24 квітня 2015 р.

Безкоштовна екскурсія «Романтичні історії Луцька». Учасники екскурсії почують неймовірні розповіді про кохання князя Любарта до своєї дружини, про любовні інтриги та драми Середньовічного Луцька, таємниці та пікантні подробиці з життя відомих, та не дуже, особистостей, про улюблені місця для романтичних зустрічей та багато іншого. Кожна історія обіцяє стати для приємним відкриттям і показати, що життя лучан завжди було яскравим, цікавим, а головне сповненим найприємнішим почуттям – коханням.

18.00 збір біля Луцького замку (Замкова площа, 1)

25 квітня 2015 р.

Театралізована екскурсія «Таємниці вулиці Богдана Хмельницького». Символ міста Луцький Кликун має ключ до усього невідомого і таємничого в місті Луцьку. Він запрошує усіх охочих поглянути — що ще цікавого зберігається за замками луцької історії. Під проводом Луцького Кликуна вулиця Богдана Хмельницького відкриє невідомі та неймовірно інтригуючі сторінки минулого. Її історичні споруди відкриють перед учасниками екскурсії двері, а історичні постаті запросять пізнати найцікавіші віхи із життя нашого древнього Луцька. А ще Кликун обіцяє оживити міські символи – і теперішні, й ті, що канули в пітьму забуття. У супроводі Луцького Кликуна – хранителя історії лучани та гості міста продовжать подорож у глиб часу, дізнаються про веселі та сумні події в житті людей і будинків, з яких складалася велика Історія нашого славного Луцька кін. 19-поч. 20 століть.

20.00 збір біля Палацу культури міста Луцька (вул. Богдана Хмельницького, 1)

26 квітня 2015 р.

Квест «Назустріч відкриттям». У Центрі туристичної інформації та послуг (вул. Сенаторки Левчанівської, 2) в неділю 26 квітня о 10:00 кожен учасник/команда отримають ряд цікавих головоломок та загадок. Одне розв'язане завдання – один особливий «ключик». На квест відводиться 5 годин, тому вже о 15.00 у Центрі туристичної інформації та послуг чекають результати «прогулянок» учасників квесту. Переможцями стануть ті, хто збере найбільше «ключиків» за найкоротший проміжок часу. Нагородження відбудеться о 15:30 в Центрі туристичної інформації та послуг. Організатори підготували для переможців цінні подарунки.

09.00-15.00 Центр туристичної інформації та послуг (вул. Сенаторки Левчанівської, 2)

26 квітня 2015 р.

Відкриття велосезону у пункті велопрокату Центру туристичної інформації та послуг. Велошкола для початківців і не тільки.

12.00-16.00 кафе «Оазис» (вул. Травнева, 2а)

26 квітня 2015 р.

Показ документального фільму «Вільні люди», а також виступи кобзаря Ярослава Криська (м. Львів) та лірника Андрія Ляшука (м. Рівне). Відбудеться благодійний концерт та показ документального фільму «Вільні люди», присвяченого сучасним кобзарям та лірникам. Стрічка оповідає, чим живуть ті, хто є уособленням української музичної традиції — кобзарі та лірники, як вони інтегруються у сучасне українське суспільство. Після перегляду глядачі почують виступи кобзаря Ярослава Криська (м. Львів) та лірника Андрія Ляшука (м. Рівне).

16.00 Палац культури міста Луцька (вул. Богдана Хмельницького, 1)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: В місті Вінниці буде ...

КОМЕНТАРІ