У Волинській області у Ковелі правоохоронці перевірили суб'єктів господарювання,які здійснюють реалізацію алкогольних напоїв

У Волинській області у Ковелі правоохоронці перевірили суб'єктів господарювання,які здійснюють реалізацію алкогольних напоїв

23.04.15 12:02 0 578
За результатами рейду на правопорушників склали два адміністративних протоколи.

Працівники сектору дільничних інспекторів спільно зі співробітниками роти міліції громадської безпеки особливого призначення УМВС України у Волинській області виявили адміністративні правопорушення у двох торгівельних закладах: зафіксовано продаж слабоалкогольного напою та пива після 22:00.

Відносно продавців міліціонери склали протоколи за ст. 156 Кодексу України про адміністративні порушення (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами). Санкції за даною статтею передбачають штраф від 30 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Дані протоколи направлено до адміністративної комісії виконавчого комітету Ковельської міської ради для прийняття рішення.

Нагадуємо, згідно з рішенням 68-ї сесії Ковельської міської ради, на території міста обмежено реалізацію алкогольних напоїв із 22:00 до 8:00.

Окрім того, під час відпрацювання виявлено одне порушення правил адміністративного нагляду (ст. 187), по три факти дрібного хуліганства (ст. 173) та вчинення насильства в сім'ї (ст. 173-2), два факти виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення (ст. 176).

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До кінця тижня у Києві ...
Наступна новина: У Львові двоє чоловіків ...

КОМЕНТАРІ