Луцьк: галереї сучасного мистецтва «Арт-Кафедра» - 1 рік!

Луцьк: галереї сучасного мистецтва «Арт-Кафедра» - 1 рік!

23.04.15 14:45 0 588
23 квітня 2015 року о 17.00 в СОК «Адреналін Сіті» (Карбишева, 1) відбудеться Урочиста академія з нагоди Першої річниці Галереї сучасного мистецтва «Арт-Кафедра»!

У програмі: вітальне слово художників, роботи яких були представлені в галереї і зараз експонуються; спільна робота художників над полотном «Древо життя», арт-шоу «Художник, що танцює»; розважальна програма. Вхід вільний.

Як розповіла керуючий партнер галереї Леся Корсак, за рік існування «Арт-Кафедра»» зарекомендувала себе як місце інтелектуального дозвілля, де можна наблизитися до мистецтва та осягнути грані прекрасного.

«Більше двох десятків найрізноманітніших заходів відбулося в галереї як для поціновувачів мистецтва, так і аматорів, дорослих та дітей. Насамперед, варто відзначити творчі вечори художників, роботи яких були представлені в експозиціях «Арт-Кафедри», а також тематичні суаре про жанри та напрямки в художньому мистецтві. Крім того, ми розширили галерею, відкривши другу велику залу з постійно діючою виставкою художника Миколи Кумановського. Експонували дві масштабні виставки робіт відомих майстрів сучасності Карела Якубека та львівських пост авангардистів Петра Гулина й Геника. Численні майстер-класи з розмальовування вітражів, декупажу, вимальованки, а також уроки мистецтва від відомих художників – ось чим з гордістю може похвалитися галерея сучасного мистецтва «Арт-Кафедра», - зазначила Леся Корсак.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: У Львові правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ