На Тернопіллі в поліклінічних відділеннях обласних шкірвендиспансеру та онкодиспансеру можна обстежитися на меланому

На Тернопіллі в поліклінічних відділеннях обласних шкірвендиспансеру та онкодиспансеру можна обстежитися на меланому

23.04.15 17:42 0 691
24 квітня 2015 року з нагоди Всеукраїнського Дня меланоми на Тернопільщині для жителів міста та області буде проведено День відкритих дверей з метою виявлення пігментних новоутворів шкіри.

Графік проведення обстеження всіх бажаючих:

• з 09.00 до 13.00 години - кабінет №12 (ІІ поверх поліклінічного відділення Тернопільського обласного онкологічного диспансеру за адресою: м. Тернопіль, вул. Р. Купчинського, 8);

• з 9.00 до 16.00 години - кабінет №1- лікар Мельничук І.П.; кабінет №2- лікар Голяченко Г.Б.; кабінет №4 - лікар Глушок О.К.; кабінет завдиспансерним відділенням №39 - лікар Шкробот Т.С. (поліклінічне відділення Тернопільського обласного шкірно-венерологічного диспансеру за адресою: м. Тернопіль, вул. Князя Острозького).

Довідково:

Меланома - це родимка, що ховається на тілі людин серед багатьох подібних, але тільки вона перероджується в злоякісну пухлину і провокує рак шкіри.

Із тих, хто захворів на рак шкіри, в Україні вмирають 95 чоловік. Порівняно в США - лише 5. Причина такої різниці - в ранньому виявленні, бо на ранній стадії онкопатології – лікування ефективніше.

Злоякісна меланома виникає в будь-якому віці, нерідко в молодих людей, частіше в жінок. Вона складає від 0,3 до 1 % до числа всіх випадків ракової хвороби. Захворюваність меланомою швидко росте впродовж останніх декількох десятиліть і складає 2,5-10% від усіх пухлин шкіри, що виявляються. З'являється частіше у віці 30-50 років, з однаковою частотою в чоловіків і жінок.

Ми закликаємо громадян

навідатися до лікаря й безкоштовно обстежитися!

За інформацією прес-служби ДОЗ ТОДА

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Функции стойки ресепшн
Наступна новина: Готівковий кредит - рельний ...

КОМЕНТАРІ