Волинська область: у Володимирі – Волинському правилам цивільного захисту школярів вчили рятувальники у пожежно-рятувальній частині

Волинська область: у Володимирі – Волинському правилам цивільного захисту школярів вчили рятувальники у пожежно-рятувальній частині

23.04.15 13:44 0 588
22 квітня працівники державної пожежно - рятувальної частині № 7 м. Володимира Волинського провели екскурсію для школярів загальноосвітньої школи № 2 , яких вчили правилам безпечної поведінки.

Спочатку рятувальники розповіли учням основні правила пожежної та техногенної безпеки, порядок дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів.

Потім їх ознайомили з аварійно-рятувальними та пожежними автомобілями, бойовим спорядженням та технічним обладнанням працівників Служби Порятунку «101» . Вогнеборці продемонстрували бойовий одяг, що захищає їх під час виконання складних завдань, а діти із задоволенням приміряли до себе спецзасоби та одяг рятувальників - вдягали пожежні каски та фотографувалися на пам'ять.

Наприкінці екскурсії працівники ДСНС роздали школярам календарики та листівки із правилами безпеки життєдіяльності.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині двоє ...
Наступна новина: На Львівщині звільнено з ...

КОМЕНТАРІ