В Чернівецькій області камери відеоспостереження вивели міліціонерів на слід зловмисників

В Чернівецькій області камери відеоспостереження вивели міліціонерів на слід зловмисників

23.04.15 10:25 0 563
Троє парубків у Чернівцях поцупили мотоцикл, вартістю понад 12 тисяч гривень. Знайти крадіїв працівникам міліції допомогли камери відеофіксації.

До Шевченківських правоохоронців із повідомленням про крадіжку мотоцикла звернулася 33-річна чернівчанка. Жінка розповіла міліціонерам, що мотоцикл знаходився у гаражі біля будинку. Завдані збитки потерпіла оцінила у 12 250 гривень.

Аби знайти осіб, причетних до цієї крадіжки, правоохоронці провели ряд заходів. Зокрема, співробітники карного розшуку переглянули відеозаписи камер відеоспостереження встановлених в районі скоєного злочину. Спостережні відеокамери зафіксували підозрілий автомобіль. Прослідкувавши за його рухом, міліціонери встановили і осіб зловмисників.

З'ясувалося, що мотоцикл поцупили двоє мешканців Новоселицького району та мешканець обласного центру, віком 16 і 18 років. Свої дії парубки пояснили тим, що хотіли покататися. Мешканець Чернівців вказав, де можна взяти транспортний засіб, тож пізно вночі трійця під'їхала на автомобілі до гаража потерпілої зламали замок, загрузили мотоцикл та поїхали до села Рідківці.

Міліціонери крадений транспортний засіб вилучили та повернули власниці, а стосовно хлопців розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує ув'язнення строком до шести років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Ґудзик-2» не лише про ...

КОМЕНТАРІ