Хмельниччина: антикорупційні органи – під громадський контроль!

Хмельниччина: антикорупційні органи – під громадський контроль!

24.04.15 13:48 0 573
22 квітня 2015 року в конференц-залі готелю «Парк - Готель», м. Хмельницький, відбулося публічне обговорення: «Створення нової системи органів з протидії та попередження корупції в Україні – під громадський контроль!», відповідно до законів «Про Національне антикорупційне бюро України» та «Про запобігання корупції».

Публічне обговорення: «Антикорупційні органи – під громадський контроль!» стосувалося ряду питань, зокрема про функції та очікування позитивної роботи від нових органів із запобігання та протидії корупції, про засоби протидії корупції, «декларацію безхабарності» та роль громадськості в цьому.

Презентацію представили:

Сергій Гула, голова громадського руху !Ні хабарництву! Я не даю і не беру хабарів!».

Анатолій Стоян, координатор національної моніторингової кампанії «Декларації без декорацій» ГО Transparency International Україна.

Подібні презентації відбулись у багатьох містах України, у м. Хмельницькому такий захід проводиться втретє.

Сергій Гула розповів про природу конфлікту інтересів, громадський рух, який він представляє та запропонував всім учасникам заходу підписати «декларацію безхабарності», як особисте моральне зобов'язання не брати та не давати хабарі.

Серед присутніх учасників регіонального обговорення були заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Леся Стебло, Хома Валерій – регіональний представник руху “Ні хабарництву”, представники регіональних та місцевих органів влади, представники ОБСЄ, регіональні партнери інститутів громадянського суспільства національної моніторингової кампанії «Декларації без декорацій», представник громадської ради при облдержадміністрації, преса, громадські діячі, представники бізнесу, медіа, студенти та викладачі вузів Хмельницького.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі у ...

КОМЕНТАРІ