Хмельниччина: навчання для заступників директорів централізованих бібліотечних систем області з питань обслуговування дітей.

Хмельниччина: навчання для заступників директорів централізованих бібліотечних систем області з питань обслуговування дітей.

24.04.15 11:41 0 607
В час активного інформаційного розвитку суспільства бібліотечні заклади для дітей області як сучасні інформаційні центри, адаптують свою традиційну модель розвитку в новій реальності, включаються в процес модернізації форм та методів представлення інформації, розширення послуг в умовах впровадження електронних технологій. З метою удосконалення діяльності дитячих бібліотек області, 21-22 квітня 2015 р. обласною бібліотекою для дітей імені Т.Г.Шевченка спільно з ОНМЦКіМ проведена чергова творча лабораторія завідуючих районними та центральними міськими бібліотеками для дітей Хмельниччини на тему “Сучасні тенденції обслуговування дітей. Використання інформаційних технологій”.

В роботі лабораторії взяла участь Граділь В.В., заступник начальника управління – начальник відділу управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації. Валентина Володимирівна провела аналіз діяльності бібліотек для дітей з питань впровадження та використання новітніх технологій та окреслила завдання і шляхи їх досягнення в шніх умовах.

На заняттях розкрито сучасні тенденції обслуговування дітей, спектр використання комп'ютерних технологій, визначено завдання щодо інформаційного представництва бібліотек в мережі Інтернет та їх корпоративної діяльності. Завідуючі бібліотеками на тренінгах та майстер-класах отримали знання технологій Google Drive та використання їх у роботі: створення інтерактивних презентацій, віртуальних виставок, блогів, веб-уроків, онлайн-анкет тощо.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 750 тисяч бланків заяв та ...
Наступна новина: На Тернопіллі обговорили ...

КОМЕНТАРІ