Буду як справжній кіборг – з металевою пластиною в голові,– боєць

Буду як справжній кіборг – з металевою пластиною в голові,– боєць

24.04.15 12:43 0 578
Після чотирьох місяців важкого лікування у Києві та Львові, доброволець із позивним «Іван» повернувся додому на Львівщину. Важке поранення боєць отримав у селищі Піски, під час бою з терористами напередодні Нового року.

Про це йдеться у сюжеті перших західноукраїнських новин «Огляд дня» (щобудня о 21:00 на телеканалі ZIK).

Уламок снаряду важко пошкодив бійцеві голову. Медики розповідають, що коли «Івана» привезли до шпиталю, він не міг самостійно рухатися, адже вся ліва частина тіла була паралізованою.

«Поранення було досить серйозне. Є великий дефект черепа, який ще потребує оперативного втручання», – пояснив завідувач відділення відновного лікування Ростислав Данилков.

Сам боєць говорить про свою травму жартома і знову прагне повернутися на передову.

«Зараз у мене стоїть металева пластина в голові. Попереду ще одна операція в Дніпропетровську. Буду як справжній кіборг – з металевою пластиною в голові», – жартує боєць «Правого сектору».

36-річний військовий зі Сколе, що на Львівщині, на сході перебував із першого дня війни. Його побратими розповідають, що під час бою «Іван» завжди був першим.

«У нас всі воїни, тому що всі приходять добровільно. Воюють добровільно, гинуть, на жаль, також добровільно. З огляду на те, що я з першого дня війни на передовій, то я можу побажати, щоб таких воїнів було якомога більше», – каже заступник начальника штабу 5-го батальйону «ДУК» із позивним «Дядько».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ