Український дизайнер влаштовує у США благодійний Fashion-марафон

Український дизайнер влаштовує у США благодійний Fashion-марафон

24.04.15 08:02 0 554
У п'яти містах США відбудуться благодійні покази колекцій провідного українського модельєра Олени Даць. Виручені кошти підуть на допомогу сім'ям, постраждалим від війни та дітям-сиротам в Україні.

Колекції Olena Dats’ уже показали у Філадельфії, на черзі – Нью-Йорк (23 квітня), Кліфтон (25 квітня), Чикаго (26 квітня) та Вашингтон (28 квітня).

«Всесвітньовідомий український дизайнер Олена Даць розпочинає свій Fashion-марафон у США. Ви побачите створені нею розкішні моделі, що відображають любов до України, втілену у сучасному європейському стилі моди», – обіцяють організатори.

Зазначимо, Olena Dats’ – український бренд, представлений по всьому світу, пропагує поєднання глибинних українських традицій з відображенням сучасного світу.

Дизайнерка Олена Даць закінчила Львівську академію мистецтв, є членом Всеукраїнської спілки дизайнерів. З 2005-го – учасниця показів та шоу-румів на Ukrainian та Paris Fashion Week. У 2011 та 2013 роках всесвітньо відомі актори та знаменитості обирали сукні Olena Dats’ в ексклюзивному шоу-румі під час Каннського кінофестивалю, повідомляє VIDIA.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові виявили тіло ...
Наступна новина: За участі свободівців на ...

КОМЕНТАРІ