В Івано-Франківській області ДАІ здійснює контроль за пасажироперевізниками

В Івано-Франківській області ДАІ здійснює контроль за пасажироперевізниками

24.04.15 11:58 0 623
Четвер, 23 квітня 2015, 09:18 |

23.04.2015

На виконання рішення протоколу наради Кабінету Міністрів України та з метою забезпечення безпеки дорожнього руху, недопущення дорожньо-транспортних пригод під час перевезення учасників зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної освіти в цьому році Державтоінспекція проводить наступні заходи.

При взаємодії з місцевими органами освіти проводяться заходи щодо отримання відомостей про транспортні засоби та водіїв, яких планується задіювати до перевезення учасників зовнішнього незалежного оцінювання.

За отриманими відомостями державтоінспектори проводять зовнішній огляд зазначених транспортних засобів на предмет їх технічної справності, комплектації, наявності у їх водіїв посвідчень водія відповідної категорії, необхідного водійського стажу, а також відповідних дозвільних документів для надання послуг з перевезення пасажирів автотранспортом у передбачених законодавством випадках. У разі виявлення недоліків або порушень уживаються заходи щодо їх усунення.

Також інспекторами проводяться інструктажі водіїв щодо дотримання ними вимог ПДР, доводиться до їхнього відома інформація про аварійно-небезпечні ділянки автодоріг на маршрутах руху, а також причини скоєння дорожньо-транспортних пригод водіями-пасажироперевізниками.

Прес-служба УДАІ УМВС в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Півсотні бійців ...

КОМЕНТАРІ