Прикарпатські рятувальники спільно з представниками ветеринарної медицини провели навчально-методичний збір

Прикарпатські рятувальники спільно з представниками ветеринарної медицини провели навчально-методичний збір

24.04.15 09:43 0 608
23 квітня відбулися спільні навчально-методичні збори Управління ДСНС в області та Головного управління ветеринарної медицини в області з питань попередження та дій під час виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з небезпечними захворюваннями тварин на території області.

У його роботі взяли участь працівники Управління ДСНС в області та представники відповідних управлінь області та міста.

Розпочинаючи роботу даного навчально-методичного збору, начальник відділу організації заходів цивільного захисту Управління ДСНС в області Олександр Мацарін зазначив важливість ефективної співпраці рятувальників з іншими службами, відповідальними за попередження та оперативне реагування на надзвичайні ситуації (події) різного характеру. Порядок денний семінару складався з питань, що охоплюють весь спектр даної проблеми.

Про особливо-небезпечні хвороби тварин, у випадку виникнення яких встановлюється карантин, заходи та дії службою ветеринарної медицини щодо нерозповсюдження їх на території області присутнім цікаво та фахово розповів завідуючий сектором забезпечення протиепізоотичних заходів Головного управління ветеринарної медицини в області Іван Васьків, підтверджуючи свою розповідь наочним мультимедійним інформуванням.

У формі активного жвавого діалогу присутні обговорили питання першочергових дій та залучення сил і засобів підрозділів Управління ДСНС в області включно з групою радіаційного, хімічного та бактеріологічного забезпечення аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС в області в осередках із небезпечним захворюванням тварин у випадку їх виникнення.

До кінця поточного тижня спільні практичні тренування відбудуться у всіх територіальних підрозділах У ДСНС та ГУДВМ в області.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Рівному управління ...

КОМЕНТАРІ