Львів: депутати-свободівці у ЛМР закликали будівельні компанії міста надати частину квартир сім'ям загиблих військових

Львів: депутати-свободівці у ЛМР закликали будівельні компанії міста надати частину квартир сім'ям загиблих військових

24.04.15 09:52 0 620
Депутати ВО "Свобода" у Львівській міській раді звернулися до підприємців міста із проханням надати частину квартир у новобудовах сім'ям загиблих учасників російсько-української війни. Відповідне звернення під час сесії Львівської міськради зачитав депутат від фракції ВО "Свобода" Юрій Лунь.

За словами депутата, у Львові нині активно розвивається приватне житлове будівництво, з'являються десятки комплексів у різних районах міста, натомість, державного фінансування будівництва житла для сімей загиблих військовослужбовців і досі немає. Як зазначив свободівець, на квартирному обліку Львівської міськради перебувають 16 сімей загиблих військовослужбовців. Через відсутність б'юджетного фінансування вони досі не отримали пільгового житла.

"Змушені констатувати, що учасники війни на сході України не отримують належної державної допомоги. Саме тому ми звернулися до будівельних компаній міста із проханням надати частину квартир у новобудовах для сімей загиблих військовослужбовців. Усі ми зобов'язані допомагати родинам львів'ян, які віддали власне життя у боях з агресором на сході України. Львівські підприємці також повинні подбати про львів'ян, які загинули під час боротьби за єдину соборну Українську державу", – підкреслив Юрій Лунь.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сьогодні відзначають ...

КОМЕНТАРІ