На Вінниччині буде створено «Центр розвитку бізнесу»

На Вінниччині буде створено «Центр розвитку бізнесу»

24.04.15 11:25 0 574
Вчора за підтримки облдержадміністрації Департаментом регіонального економічного розвитку спільно з громадською організацією «Вінницький клуб ділових людей» проведено семінар-дискусію на тему «Актуальні тенденції розвитку бізнесу».

Участь у семінарі прийняли керівники 25 провідних підприємств Вінниччини у різних сферах діяльності: переробна промисловість, виробництво меблів, гуртова та роздрібна торгівля, сільське господарство.

Також на зібрання були запрошені експерти у своїх сегментах – ТОВ «Консалтинговагрупа «СТРАТЕДЖИК» (м.Київ), ПП «Західнамаркетинговакомпанія» (Чернівці), Центр управлінськихтехнологій «ЮВАС» (м.Вінниця).

В ході семінару було презентовано сучасні алгоритми та практичні поради щодо побудови автономної системи управління бізнесом, нові підходи у розвитку власної справи. Також торкнулися питань про підвищення стійкості бізнесу, способи якісного зростання продажів, важливість навчання персоналу, формування позитивного іміджу підприємства, отримання інформації щодо можливостей на міжнародних ринках, про пошук ділових партнерів, визначення міжнародних регулювань та вимог, тощо.

Знаковою подією семінару стало підписання меморандуму про співпрацю між ГО «Вінницький клуб ділових людей», ТОВ «Консалтингова група «СТРАТЕДЖИК»,ПП «Західною маркетинговою компанією» та Центром управлінських технологій «ЮВАС» з метою створення у Вінницькій області Центру розвитку бізнесу.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Рівненщина: на Рокитнівщині ...

КОМЕНТАРІ