На Вінничині піротехніки знешкодили 18 боєприпасів

На Вінничині піротехніки знешкодили 18 боєприпасів

24.04.15 09:36 0 572
21 квітня о 10:45 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №6 м. Гнівань надійшло повідомлення про те, що за межами заводу залізо-бетонних конструкцій недалеко від лісництва було виявлено предмет схожий на вибухонебезпечний. Прибувши на місце події, фахівці ДСНС встановили, що знахідкою є 88-міліметровий артилерійський снаряд часів війни. Після проведення додаткового обстеження було виявлено ще 14 вибухонебезпечних предмети.

22 квітня о 16:35 могилів-подільським рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в лісі поблизу с. Нова Григорівка, було виявлено 3 мінометні міни часів Другої світової війни. Під час проведення ідентифікації фахівці ДСНС встановили, що знахідкою є 3 82-міліметрові мінометні міни.

Місця виявлення боєприпасів були одразу огороджені та взяті під охорону працівниками міліції. 23 квітня виявлені вибухонебезпечні предмети знешкоджені групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУДСНС.

Шановні громадяни, рятувальники вкотре застерігають: брати вибухонебезпечний предмет у руки, переносити його, кидати у вогонь, розбирати, тощо – смертельно небезпечно для вас та оточуючих!

Якщо Ви виявили вибухонебезпечний або невідомий(підозрілий) предмет, необхідно:

перш за все позначити місце знаходження вибухонебезпечного предмета, огородити його;

встановити добре видимий орієнтир, по можливості - вивісити прапорці червоного кольору і виставити охорону;

негайно повідомити про знахідку до служби порятунку за номером «101», міліцію, де чітко вказати місце знаходження небезпечного предмета, свою адресу та телефон для можливості отримання піротехніками необхідної додаткової інформації.

ГУДСНС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі питання ...
Наступна новина: Працівникам бригад ...

КОМЕНТАРІ