В Закарпатській області виноградівські школярі взяли участь у Дні цивільного захисту

В Закарпатській області виноградівські школярі взяли участь у Дні цивільного захисту

24.04.15 09:25 0 606
23 квітня у Виноградові на базі загальноосвітньої школи №4 провели День цивільного захисту. У заході взяли участь близько 300 учнів і педколектив навчального закладу, а також директори всіх шкіл району. Мета подібних тренінгів – навчити молодь порядку дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Під час теоретичної частини рятувальники провели інструктаж із директорами шкіл і відкриті уроки з учнями. Лекції стосувалися попередження небезпечних подій і надзвичайних ситуацій різного характеру та дій при їх виникненні.

Здобуті теоретичні знання школярі одразу ж закріпили на практиці. У навчальному закладі пролунав сигнал тривоги, який сповістив про пожежу в комп’ютерному класі. Учнів негайно евакуювали з будівлі, після чого члени добровільної пожежної дружини приступили до гасіння вогню та порятунку людей. Справу продовжили професійні вогнеборці з 6-ї державної пожежно-рятувальної частини. Із поставленими завданнями учасники навчань впоралися на «відмінно», ліквідувавши умовну пожежу і врятувавши постраждалих.

Наостанок на шкільному подвір’ї для дітей влаштували показ пожежної техніки та обладнання, яке щодня допомагає бійцям ДСНС вести боротьбу з вогняною стихією.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фундація ...
Наступна новина: На Тернопіллі питання ...

КОМЕНТАРІ