Степан Барна: «Діти учасників АТО потребують особливої підтримки від держави та громади області»

Степан Барна: «Діти учасників АТО потребують особливої підтримки від держави та громади області»

24.04.15 16:14 0 578
Соціальну акцію для дітей шкільного віку із сімей учасників антитерористичної операції, із сімей переселенців та дітей, чиї сім'ї знаходяться у складних життєвих обставинах провели 22 квітня у палаці культури «Березіль». Організували захід представники Тернопільського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з Тернопільським національним економічним університетом.

Привітали дітей голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна та ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий.

Очільник області зазначив, що серед запрошених є діти, чиї батьки на Сході обороняють нашу країну. Вони особливо потребують підтримки від держави та громади області.

«Наше майбутнє - в наших дітях. І ми повинні зробити усе, щоб вони жили в мирі. Ми, дорослі, зобов'язані подарувати святковий настрій всім їм, а особливо тим, на долю яких випали труднощі й випробування. Даруючи дітям тепло та любов наших сердець, ми отримуємо найбільшу нагороду – щиру усмішку та щасливий відблиск дитячих очей», - зазначив Степан Барна.

В рамках акції діти переглянули музичну виставу «Якось на Великдень…», яку підготували творчі колективи Тернопільського національного економічного університету, а також взяли участь у цікавих майстер - класах із виготовлення сувенірів з природних матеріалів та глини під керівництвом майстрів народних художніх промислів Тернопільської школи народних ремесел.

Діти, батьки яких є учасниками антитерористичної операції, отримали солодкі подарунки від Тернопільської міської організації Товариства Червоного Хреста України та Тернопільського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку на засіданні ...
Наступна новина: 26.04 у Житомирі ...

КОМЕНТАРІ