У Рівненській області рятувальники влаштували свято для дітей

У Рівненській області рятувальники влаштували свято для дітей

24.04.15 15:44 0 586
22 квітня у дитячому садку №12 міста Кузнецовськ, в рамках проведення Тижня безпеки життєдіяльності рятувальники 12-Ї державної пожежно-рятувальної частини Кузнецовського міського сектору ГУ ДСНС та курсанти навчальних закладів ДСНС України, які перебувають на стажуванні були запрошені для участі на виставу під назвою: «Не грайся з вогнем».

У ході дійства рятувальники у формі пізнавальної гри доступно роз’яснили дітворі елементарні правила пожежної безпеки та поведінки в різноманітних надзвичайних та нестандартних ситуаціях, а також основні аспекти поведінки в екстремальних ситуаціях. Для того щоб малята краще засвоювали важливу інформацію, співробітники ДСНС роздали їм листівки та наочну агітацію.

Після вистави вихованцям дитячого навчального закладу показали пожежну техніку та обладнання що знаходиться на озброєні в місцевому підрозділі пожежно-рятувальної служби. Заключним етапом акції стала фото сесія, що в свою чергу прикрасила захід, та подарувала малечі багато позитивних вражень та емоцій.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За крадіжки та угон ...

КОМЕНТАРІ