У Рівненській області рятувальники вдосконалювали свою майстерність

У Рівненській області рятувальники вдосконалювали свою майстерність

24.04.15 16:45 0 628
21 квітня в пологовому будинку у місті Дубно відбулися тактико- спеціальне навчання щодо ліквідації пожежі та проведення рятувальних робіт в лікувальних закладах.

Навчання мали на меті перевірити дії медичного персоналу та керівництва одного з найбільших в місті лікувальних закладів на випадок виникнення надзвичайної ситуації, пожежі та відпрацювати спільний порядок проведення аварійно-рятувальних робіт.

За тактичним задумом, пожежа виникла в корпусі лабораторії та їдальні медичного закладу, поранено 3 особи із числа медичного персоналу. Після отримання тривожного повідомлення працівники лікарні чітко провели оповіщення керівництва та працівників лікарні, повідомили пожежно-рятувальну службу міста. До місця навчань за дві хвилин прибула чергова варта 5-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС. Бійці Держслужби з НС оперативно організували надання медичної допомоги потерпілим, гасіння пожежі у корпусі лабораторії, відключення газо-електропостачання будівлі від загальної мережі.

На другому етапі навчань, медичний персонал лікарні відпрацював проведення евакуації працівників та хворих на вулицю для запобігання загибелі та травмування людей внаслідок пожежі.

Загалом до навчань було залучено 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 10 чоловік особового складу.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька міліція ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ